Kontakt/ Välgörenhet

Kontakta oss på [javascript protected email address]

 

Välgörenhet

Det viktigaste för oss när vi anordnar vår loppis, som kräver mycket tid och engagemang, är de familjer vi hjälper.

De som inte har så mycket medel kan fynda bra kläder till sina barn.

En del i vårt arbete, som har blivit allt viktigare för oss, är det välgörenhetsarbete vi kan utföra. Vi har hittat en riktigt bra samarbetspartner i organisationen för Barnhem i Lodz Polen. Här vet vi att hjälpen går fram, vi kan tom få bildbevis på det! Och vad kul det känns att hjälpa när man får så bra respons! Organisationen startade i februari 2013 och har växt sig stor på bara dessa få månader. Stöd gärna deras verksamhet, läs mer på: www.lodzbarnhem.se

Förutom att de kläder och leksaker som blir över på vår loppis skänks till barnhemmen i Polen och till behövande familjer försöker vi samla in lite pengar i samband med loppisen. Det är mycket välkommet att lämna ett litet bidrag i våra insamlingsburkar vid kassorna. Av de pengar vi fick ihop vid loppisen hösten-15 har vi handlat julklappar i form av presentkort på Allum som diakoniverksamheten gett till tonåringar i utsatta familjer i Härryda.

 

Du kan hjälpa till ännu mer! Köp saker märkta med kod 1000 så går allt oavkortat till välgörenhet!

Märk dina kläder med kod 1000 istället för din kod och skänk till välgörenhet.

Vill du bara skänka kläder ombesörjer vi att dessa kommer till Barnhem Lodz Polen! Kika gärna in på deras hemsida. Länk till höger.

Köp kläder med kod 1000 och hela summan går oavkortat till välgörenhet!